Türk Dünyası Turizm Fakülteleri Stratejik İşbirliği Çalıştayı
18.04.2019

Açılış Töreni

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından organize edilen ve TİKA, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, İnönü Belediyesi, Han Belediyesi, Mahmudiye Belediyesi, Seyitgazi Belediyesi ve The Hunger Cafe Brasserie tarafından desteklenen Türk Dünyası Turizm Fakülteleri Stratejik İşbirliği Çalıştayı'nın birinci günü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

Etkinliğe Azerbaijan Tourism and Management University and Management Üniversitesi Dekanı Dr. Bahadur BİLALOV, National Instute Desert Flora and Fauna'dan Turizm ve Çevre Koruma Uzmanı Gaygysyz GURBANSEİDOV, National University of Ozbekistan'dan Coğrafi Bilimler Profesörü Askar NIGMATOV, University of Technology'den Profesör Almagul NURGALIYEVA, L.N. Gumilyov Eurasian National University'den Profesör Ordenbek Mazbayev, Al Farabi Kazakh National University'den Rekreasyonel Coğrafya ve Bilimsel Turizm bölümü Müdür Yardımcısı Ruslan Baburiyev, Kyrgyz National University'den Turizm ve Rekreasyonel Coğrafya Bölümü Başkanı Kurmanbek NARYNBEKUULU, Academy of Turizmden Ekonomi Bilimi Doktoru Nurgul DZHAPAROVA, Kazakh Academy Sport and Tourism Faculty of Tourism'den Öğretim Üyesİ, Dinara KADYRBEKOVA ve Turizm ve Hizmet Bölümü Başkanı Madina ABDIKARIMOVA katılmıştır. Bunun yanı sıra Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Arslantaş, ,Dekanımız Prof Dr. Yaşar SARI, Eskişehir Kültür ve Turizm İl Müdürü Şennur AZADE, Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay EMİR gibi isimler de katıldı. Dekanımız Prof. Dr. Yaşar SARI'nın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Arslantaş ve Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay EMİR'in konuşması ile devam etti. Etkinlik Süresince halk oyunları gösterileri ve misafir katılımcılarımızın ülke tanıtım videoları ile sunumlarına yer verildi. Etkinlik Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üye. Can YILMAZDOĞAN'ın verdiği teşekkür plaketi sonrası çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.