Toggle navigation
ESOGÜ
TR
|
EN
Anasayfa
Fakültemiz
Fakültemiz Hakkında
Yönetim
Misyonumuz ve Vizyonumuz
Kurullar
Kamu İç Kontrol Standartları
Mezunlar Platformu
İletişim
ESOGÜ Uygulama Otelimiz
Fakülte Personelimiz
Akademik Personel
İdari Personel
Uygulama Oteli Personelimiz
Akademik
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Yüksek Lisans Programları
Doktora Programı
Öğrenci
Akademik Takvim
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Önlisans, Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
Öğrenci Kayıt Sistemi
Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi
Ölçme ve Değerlendirme
Ders Kodları
Ders Müfredat
Ders İçerikleri
Staj
Çift Anadal / Yandal
Yatay/Dikey Geçiş
Değişim Programları
Öğrenci Kulüplerimiz
Derslerle İlgili Dokümanlar, Notlar
Bilgi/Belge
Fakülte Öğrenci Temsilcimiz
Mezuniyet Koşulları
Üst Derece Programlarına Geçiş
Kısmi Zamanlı Çalışma
Bilgi/Belge
Öğrenciler için
Akademik Personel İçin
İdari Personel İçin
KAMU HİZMETLERİ ENVANTERİ
Etkinlikler
Çift Diploma
Kalite
Fakülte Kalite Komisyonu
Fakülte Alt Komisyonlar
ESOGÜ Kalite Komisyonu
Fakültemiz Vizyon Misyon İç ve Dış Paydaşları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Vizyon Misyon İç ve Dış Paydaşları
Turizm İşletmeciliği Bölümü Vizyon Misyon İç ve Dış Paydaşları
Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi (TYYÇ)
Komisyon Toplantılarımız
Personel Memnuniyet Anketi ve Anket Sonuçları
Süreç El Kitabı
Öğrenci Memnuniyet Anketi ve Anket Sonuçları
Form ve Dilekçeler
Turizm Fakültesi Organizasyon Şeması
İletişim
Projeler
1- 2023 Stratejik Hedefleri için Stratejik Sektör Turizmde Ortak Akıl
2- Bursa, Eskişehir, Bilecik'te Termal Turizm Sektör Araştırması
3- Eskişehir Somut Olmayan Kültürel Miras Envanterinin Çıkarılması ve Turizme Kazandırılması
4- ESOGÜ Turizm Fakültesi Öğrencilerinin Elleri Konuşuyor...
5- Eskişehir Odunpazarı Bölgesinde Ev Pansiyonculuğu Araştırması ve Eğitimi
6- Sürdürülebilir Kültür Turizmi Algısının Nesillere Göre Tekrar Gelme Niyetine Etkisi
7- Örgütsel Güven, İş-Aile Çatışması ve İşten Ayrılma Niyeti İlişkilerinin Belirlenmesi:
8- Destinasyon Aidiyeti ve Öncülerinin Davranışsal Niyetler Üzerindeki Etkisi
9- Nispi Döviz Kurlarının Turizm Talebine Etkisi Üzerine Karşılaştırmalı Bir Analiz
Kariyer
Yetenek Kapısı
Kariyer Kapısı
Uygulama Oteli
. . .
TR
|
EN
TURİZM FAKÜLTESİ
Tüm Haberler
Öğrencilerimizden Ramazan Ayında Örnek Davranış
28.03.2025
Üniversitemiz Rektörü ve Rektör Yardımcılarımızdan Dekanımıza Hayırlı Olsun Ziyareti
10.02.2025
Ankara Turist Rehberleri Odası Yönetiminden Dekanımıza Ziyaret
9.03.2025
Fakültemiz, Culinary Forum 2025’de temsil edildi.
4.03.2025
Dekanımıza Hayırlı Olsun Ziyareti
14.01.2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyenleri dekanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Turkuaz Restoran Uygulama Otelimizde Hizmete Girdi
11.02.2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Üniversitemizi Başarıyla Temsil Etti
31.10.2024
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi En İyi Bildiri Ödülü Fakültemize Geldi
Kalite İç Değerlendirme Raporu Tamamlama Toplantısı
30.10.2024
Fakülte Kalite Komisyonu Kalite İç Değerlendirme Raporunu Tamamlamak Üzere Toplandı
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
…
»
»»