TR | EN
Fakülte Alt Komisyonlar

ALT-KOMİSYONLAR2025.pdf

 

KALİTE KOMİSYONLARI

 

EĞİTİM - ÖĞRETİM KOMİSYONU (EÖK)

ADI SOYADI

BÖLÜM

GÖREVİ

Doç. Dr. Mehmet Sedat İPAR

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Başkan

Dr. Öğr. Üyesi Orhan YABANCI

Turizm İşletmeciliği

Üye

Dr. Öğr. Üyesi Taner ERDOĞAN

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Üye

Öğr. Gör. Cüneyt N. ÇAKMAKLISOY

Turizm İşletmeciliği

Üye

Arş. Gör. Dr. Yunus ÖZHASAR

Turizm İşletmeciliği

Üye

Arş. Gör. Şevval POLAT

Turizm İşletmeciliği

Üye

Hülya TÜRK

Sağlık Teknikeri

Üye

 

ÖLÇME - DEĞERLENDİRME KOMİSYONU  (ÖDK)

ADI SOYADI

BÖLÜM

GÖREVİ

Prof. Dr. Rahman TEMİZKAN

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Başkan

Doç. Dr. İlker KILIÇ

Turizm İşletmeciliği

Üye

Doç. Dr. Ebru DÜŞMEZKALENDER

Turizm İşletmeciliği

Üye

Doç. Dr. Seher KONAK

Turizm İşletmeciliği

Üye

Dr. Öğr. Üyesi Gizem Sultan KAMAN

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Üye

Arş. Gör. Düşehan ŞAHİNGÖZ

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Üye

İsmail TAŞKIN

Bilgisayar İşletmeni

Üye

 

ANKET KOMİSYONU (AK)

ADI SOYADI

BÖLÜM

GÖREVİ

Doç. Dr. Yasin Emre OĞUZ

Turizm İşletmeciliği

Başkan

Öğr. Gör. Dr. Yılmaz SEVER

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Üye

Arş. Gör. Özel KILIÇ

Turizm İşletmeciliği

Üye

Nihal AKÇAY

Bilgisayar İşletmeni

Üye

 

PAYDAŞLARLA İLİŞKİLER KOMİSYONU (PİK)

ADI SOYADI

BÖLÜM

GÖREVİ

Doç. Dr. O. Can YILMAZDOĞAN

Turizm İşletmeciliği

Başkan

Doç. Dr. Beybala TİMUR

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Üye

Arş. Gör. Doğuhan EROĞLU

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Üye

Türker ÖZDAĞ

Bilgisayar İşletmeni

Üye

 

ÖZDEĞERLENDİRME ve EŞGÜDÜM KOMİSYONU (ÖEK)

ADI SOYADI

BÖLÜM

GÖREVİ

Prof. Dr. S. Pınar TEMİZKAN

Dekan

Başkan

Prof. Dr. Rahman TEMİZKAN

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Üye

Doç. Dr. Mehmet Sedat İPAR Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üye

Doç. Dr. O. Can YILMAZDOĞAN

Turizm İşletmeciliği

Üye

Doç. Dr. Yasin Emre OĞUZ

Turizm İşletmeciliği

Üye