-
Fakültemiz
-
Fakülte Personelimiz
-
Akademik
-
Öğrenci
- - Akademik Takvim
- - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Önlisans, Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
- - Öğrenci Kayıt Sistemi
- - Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi
- - Ölçme ve Değerlendirme
- - Ders Kodları
- - Ders Müfredat
- - Ders İçerikleri
- - Staj
- - Çift Anadal / Yandal
- - Yatay/Dikey Geçiş
- - Değişim Programları
- - Öğrenci Kulüplerimiz
- - Derslerle İlgili Dokümanlar, Notlar
- - Bilgi/Belge
- - Fakülte Öğrenci Temsilcimiz
- - Mezuniyet Koşulları
- - Üst Derece Programlarına Geçiş
- - Kısmi Zamanlı Çalışma
- - Kariyer
-
Bilgi/Belge
-
Uygulama Oteli
-
Kalite
- - Çift Diploma
- - Fakülte Kalite Komisyonu
- - Fakülte Alt Komisyonlar
- - ESOGÜ Kalite Komisyonu
- - Fakültemiz Vizyon Misyon İç ve Dış Paydaşları
- - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Vizyon Misyon İç ve Dış Paydaşları
- - Turizm İşletmeciliği Bölümü Vizyon Misyon İç ve Dış Paydaşları
- - Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi (TYYÇ)
- - Komisyon Toplantılarımız
- - Personel Memnuniyet Anketi ve Anket Sonuçları
- - Süreç El Kitabı
- - Öğrenci Memnuniyet Anketi ve Anket Sonuçları
- - Form ve Dilekçeler
- - Turizm Fakültesi Organizasyon Şeması
-
İletişim