ESOGÜ Tourism Camp Kapanış Toplantısı
31.10.2018

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Tarafından kabul edilen “Tarımda İstihdam Sorununa Kırsal Turizm Yaklaşımıyla Çözüm Geliştirme; İnönü Örneği” başlıklı projenin kapanış toplantısı ve proje sergisi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Çok amaçlı salonda gerçekleşti. Proje ile ilgili Proje Yürütücüsü ve aynı zamanda Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yaşar SARI ve Proje ortağı İnönü Belediyesi Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’un konuşmaları ile başlayan toplantı, Proje Uygulama Rehberleri Cemile Ece ve Efnan Ezenel’in sunumları ile devam etti. Konuşmaların ve sunumların ardından katılımcıların deneyimlerini ve kazanımlarını paylaştıkları kısa video film gösterilerine yer verildi. Oturumun sonunda Proje ile ilgili soru-cevaplara yer verildi. Fakülte öğrencilerinin ve çeşitli branşlardan konuklarını katılımı ile gerçekleşen toplantıda proje deneyimleri paylaşılarak gelecek hedefleri konusunda çeşitli bilgi paylaşımının ardından proje toplantısına katılan fakültemiz öğrencilerinin ve konukların proje sergisini gezmesi ve ikram sunumu ile toplantı sonlandırıldı.