TR | EN
Turizm Fakültesi, 2018 Mezunlarını Uğurladı...
23.07.2018
Öne çıkan görsel

2018 Turizm Fakültesi Mezunları "Yolunuz Açık Olsun!"

Turizm Fakültesi 2018 yılı Mezuniyet Töreni, Üniversitemiz Stadyumun da düzenlenen diğer fakülte ve MYO'larının da katıldığı büyük bir törenle, 17 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirildi.  

Açış konuşmaları ve meslek yeminlerinin edilmesi sonrası dereceye giren öğrecilere belgeleri verildi. 
Turizm Fakültesi Birincisi ve Turizm İşletmeciliği Bölümü (II. Öğretim) Birincisi MÜRSEL SEMİH KAÇMAZ belgesini Eskişehir Valisi Özdemir ÇAKACAK'dan aldı. 

 

Turizm İşletmeciliği Bölümü (I. Öğretim) İkincisi MUTLU CAN belgesini Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN'dan aldı.

 

Turizm İşletmeciliği Bölümü (II. Öğretim) Üçüncüsü İBRAHİM ATEŞ belgesini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal ŞENOCAK'dan aldı.

 

Daha sonra diğer mezun öğrencilerimiz mezuniyet belgelerini Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar SARI'dan aldılar. Mezuniyet töreni, keplerin topluca havaya atılmasıyla sona erdi.   

Diğer dereceye giren öğrencilerimiz, Turizm Fakültesi İkincisi ve Turizm İşletmeciliği Bölümü (II. Öğretim) İkincisi TACETTİN ESENLİK, Turizm Fakültesi Üçüncüsü ve Turizm İşletmeciliği Bölümü (I. Öğretim) Birincisi PELİN CANDAR, Turizm İşletmeciliği Bölümü (I. Öğretim) Üçüncüsü ZAFER GÜNDÜZ'ü ve tüm mezunlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.