Genç Aşçılar Geleceğim Mutfağım Erasmus Projesi İçin Gönüllü Öğrenciler Aranıyor
4.07.2024

Değerli Öğrencilerimiz,

Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi iş birliğiyle 21-28 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Genç Aşçılar Geleceğim Mutfağım" AB projesi için Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde okuyan gönüllü öğrenciler aranmaktadır.

Bu proje, genç aşçılara uluslararası düzeyde deneyim kazandırmayı ve gastronomi alanında yenilikçi yaklaşımlar geliştirmeyi amaçlamaktadır. Slovakya, İtalya, Romanya ve Türkiye'den katılacak öğrencilerle gerçekleştirilecek bu etkinlik kapsamında öğrenciler:

Profesyonel şeflerle atölye çalışmaları yapacaklar

Yaratıcı yemek yarışmalarına katılacaklar

Mutfak uygulamaları deneyimleyecekler

Networking fırsatlarından yararlanacaklar

Proje süresince öğrenciler, farklı kültürlerden gelen katılımcılarla çalışma fırsatı bulacak ve çeşitli etkinliklerde yer alarak bilgi ve becerilerini geliştireceklerdir.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri, İngilizce Zoom mülakatı ile seçilecektir.

Gönüllü olmak isteyen öğrencilerimizin başvuru için anketi doldurmaları gerekmektedir.