Çift Diploma Başvuru Süreci
3.07.2024

Değerli Öğrencilerimiz

Azerbaycan'ın tek turizm üniversitesi olan Azerbaycan Turizm və Menecment Universitesi ile gerçekleştirdiğimiz çift diploma programı için başvuru detayları aşağıdaki gibidir.

Başvuru Koşulları:

-T.C. vatandaşı olmak,

-ESOGU Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümünde 1. akademik yılı bitirmek,

-Başvurduğu tarih itibarı ile en az 2.20 GNO’ya sahip olmak,

-Başvurduğu dönem itibarı ile bir önceki dönemden en fazla 2 dersten başarısız olmak,

- Son 2 (iki) yıl içerisinde yapılmış bir IELTS’den en az 5,5 (beş buçuk) puan veya dengi bir sınavından eşdeğer bir puan almak veya ESOGÜ bünyesinde gerçekleştirilen değişim programı İngilizce dil sınavından(*) en az B2 düzeyine denk gelecek bir puan almak.

Başvuru Belgeleri:

-Transkript

-Dil Sınavı Sonuç Belgesi (yukarıda belirtilen sınavlardan hangisi ile başvuru yapılacaksa)

-Öğrenci Belgesi

-Başvuru Dilekçesi

Başvuru Tarihi: Başvurular 8 Temmuz-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru evrakları fakülte öğrenci işlerine teslim edilecektir.