Toggle navigation
ESOGÜ
TR
|
EN
Anasayfa
Fakültemiz
Fakültemiz Hakkında
Yönetim
Misyonumuz ve Vizyonumuz
Kurullar
Kamu İç Kontrol Standartları
Mezunlar Platformu
İletişim
ESOGÜ Uygulama Otelimiz
Fakülte Personelimiz
Akademik Personel
İdari Personel
Uygulama Oteli Personelimiz
Akademik
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Yüksek Lisans Programları
Doktora Programı
Öğrenci
Akademik Takvim
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Önlisans, Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
Öğrenci Kayıt Sistemi
Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi
Ölçme ve Değerlendirme
Ders Kodları
Ders Müfredat
Ders İçerikleri
Staj
Çift Anadal / Yandal
Yatay/Dikey Geçiş
Değişim Programları
Öğrenci Kulüplerimiz
Derslerle İlgili Dokümanlar, Notlar
Bilgi/Belge
Fakülte Öğrenci Temsilcimiz
Mezuniyet Koşulları
Üst Derece Programlarına Geçiş
Kısmi Zamanlı Çalışma
Kariyer
Bilgi/Belge
Öğrenciler için
Akademik Personel İçin
İdari Personel İçin
KAMU HİZMETLERİ ENVANTERİ
Uygulama Oteli
Kalite
Çift Diploma
Fakülte Kalite Komisyonu
Fakülte Alt Komisyonlar
ESOGÜ Kalite Komisyonu
Fakültemiz Vizyon Misyon İç ve Dış Paydaşları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Vizyon Misyon İç ve Dış Paydaşları
Turizm İşletmeciliği Bölümü Vizyon Misyon İç ve Dış Paydaşları
Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi (TYYÇ)
Komisyon Toplantılarımız
Personel Memnuniyet Anketi ve Anket Sonuçları
Süreç El Kitabı
Öğrenci Memnuniyet Anketi ve Anket Sonuçları
Form ve Dilekçeler
Turizm Fakültesi Organizasyon Şeması
İletişim
. . .
TR
|
EN
TURİZM FAKÜLTESİ
Ana Menü
Akademik
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Araştırma
Projeler
Projeler
Son Güncelleme Tarihi: 2.03.2022
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Program Eğitim Amaçları ve Program Çıktıları