TR | EN
İstihdam Olanakları

İş hayatında “GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI” Mezunları

 
  Ulusal veya uluslararası niteliğe sahip gastronomi işletmelerinde,
 
Ulusal veya uluslararası niteliğe sahip konaklama işletmelerinin yiyecek–içecek bölümlerinde,
 

Restoran/kafe/bar vb. bağımsız yiyecek–içecek işletmelerinin mutfak ve servis ekibinde veya işletme bölümünde,

Gıda işletmelerinin ürün geliştirme bölümlerinde (ARGE),

Akademik kuruluşlar, Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezlerinde,

Restoran/kafe/bar vb. girişimci ve işletmecisi olarak,
 
Gazete, dergi, sosyal medya vb. kitle iletişim ve yeni medya araçları kapsamında alanında sorumlu uzmanlık yapabilme, 
 
 Yiyecek-içecek sektöründe eğitim veren kurumlarda çalışma ve akademik kariyer yapabilme seçeneğine sahip olmaktır.