İş hayatında “GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI” Mezunları
Ulusal veya uluslararası niteliğe sahip gastronomi işletmelerinde,
Ulusal veya uluslararası niteliğe sahip konaklama işletmelerinin yiyecek–içecek bölümlerinde,
Restoran/kafe/bar vb. bağımsız yiyecek–içecek işletmelerinin mutfak ve servis ekibinde veya işletme bölümünde,
Gıda işletmelerinin ürün geliştirme bölümlerinde (ARGE),
Akademik kuruluşlar, Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezlerinde,
Restoran/kafe/bar vb. girişimci ve işletmecisi olarak,
Gazete, dergi, sosyal medya vb. kitle iletişim ve yeni medya araçları kapsamında alanında sorumlu uzmanlık yapabilme,
Yiyecek-içecek sektöründe eğitim veren kurumlarda çalışma ve akademik kariyer yapabilme seçeneğine sahip olmaktır.