“Towards Smart Rural Tourism Development in Europe”
8.11.2019

Proje Açılış Toplantısı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi(ESOGÜ) tarafından başvurulan ve ESOGÜ Turizm Fakültesi tarafından yürütülen “Towards Smart Rural Tourism Development in Europe” isimli Avrupa Birliği Projesinin açılış toplantısı ESOGÜ Turizm Fakültesi Çok Amaçlı Salonda 8 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirildi.  Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar SARI’nın açılış konuşmasıyla başlayan açılış toplantısı, ESOGÜ Rektör Yardımcısı Rifat EDİZKAN’ın konuşmasıyla devam etti. Program proje ekibinden Efnan Ezenel'in proje hakkında sunumu,  ESOGÜ Uluslararası İlişkiler Biriminden Öğr. Gör. Madina YÖRÜK'ün  ESOGÜ hakkında genel  tanıtımı, Arş. Gör. Dr. Cansev Özdemir'in Turizm Fakültesi tanıtım sunumunun ardından projenin yürütücü ortaklarından Rasa PRANSKUNİENE, (Vytauto Didziojo Universitetas) Agnieszka JASZCZAK, (University of Warmia and Mazury in Olsztyn) Eva SETKOVA ve Jan KOZAR,( University of Economics Prague)Giacomo Primo SCİORTİNO (Universite Telematica Pegaso) ve Yana BİLYNETS(Univerza v Ljubljani) üniversitelerini ve ülkelerini tanıtan sunumlar gerçekleştirildi. Açılış toplantısı toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.