Turizm Haftası Etkinlikleri
18.04.2024

ESOGÜ Turizm Fakültesi'nde Turizm Haftası Etkinlikleri Başladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde 2024 yılı turizm haftası etkinlikleri fakültemizde gerçekleştirilen panel ile başladı. Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Bülent Avnamak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bora Çarman, Dekanımız Prof. Dr. Yaşar SARI, Merit Hotels, Tui Hotels, Çağla Tur ve Allpro Internatıonal Careers’ten misafirlerin katıldığı etkinliğin birinci oturumunda Kıbrıs Merit Hotels’in insan kaynakları departmanından Serkan AYDIN ve Sefa DEMİR öğrencilerimize bir sunum gerçekleştirdi. İkinci oturumda ise Allpro Internatıonal Careers yöneticileri öğrencilerimize yurtdışı staj ve iş imkanlarına dair bilgiler verdi. Panelin son bölümünde ise TUI HOTELS İnsan Kaynakları Müdürü Kamil BOZKURT, İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Aysun HARMAN, Otel Eğitim Sorumlusu Can Kılıç DOĞAN, Çağla Tur Genel Müdürü Ayhan OĞUZHAN, fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Cansev Özdemir Gözen sunucu olarak, Doç. Dr. İlker KILIÇ panelist ve Doç. Dr. Can YILMAZDOĞAN moderatör olarak etkinlikte yer aldı. Türkiye’de turizmin genel durumu, sektörün ihtiyaçları, turizm eğitimi gibi konuların konuşulduğu panel katılımcılara takdim edilen teşekkür belgeleri ile son buldu.