18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimiz Anısına Fidan Dikildi
ESOGÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Öğr. Gör. Dr. Taner Erdoğan koordinatörlüğünde yürütülmekte olan “sosyal sorumluluk uygulamaları” dersi kapsamında, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde, başta Çanakkale Şehitlerimiz olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğünü sağlamak için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi anmak ve hatıralarını yaşatmak amacıyla üniversitemiz kampüs alanına fidan dikimi gerçekleştirdi.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları 4. Sınıf öğrencileri ve ders koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Taner Erdoğan’ın yanı sıra bölümün akademik personellerinin de katılım sağladığı etkinlikte çeşitli türdeki ağaç fidanları toprakla buluşturuldu.