ESOGÜ Turizm Fakültesi Proje Çalışmalarına Devam Ediyor
6.09.2022

ESOGÜ TURİZM FAKÜLTESİ Akademisyenleri Erasmus+ KA171 Projesi Kapsamında Mauritius Cumhuriyeti'nde

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar SARI, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cihan SEÇİLMİŞ, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkan Yardımcıları Dr. Öğr. Üye. Orhan Can YILMAZDOĞAN ve Dr. Öğr. Üye. Cansev ÖZDEMİR ve öğretim elemanı Araş. Gör. Dr. Yasin Emre OĞUZ Erasmus+ KA171 Projesi kapsamında eğitim verme ve eğitim alma hareketliğine katılmak üzere 05-09 Eylül 2022 tarihleri arasında Mauritius Cumhuriyeti, University of Technology’de bulunuyorlar. Etkinlik boyunca eğitim hareketliliğinin yanında saha gözlemleri yapmaktalar ve yeni proje ve işbirlikleri üzerinde görüşmeleri devam etmektedir. Bu hareketliliğin üniversitemizin Avrupa dışındaki ülkelerde de  uluslararasılaşma hedeflerine önemli katkı yapacağı ümit edilmektedir.