TR | EN
ESOGÜ'DE Ödüller Sahiplerini Buldu
5.04.2022
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde 2021 Yılı Ödül Töreni Düzenlendi

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Yaşar SARI'nın AB Projeleri Sosyal ve Beşeri Bilimler alanında  Onur Ödülü aldığı ve üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Eskişehir Barosu Başkanı Av. Mustafa Elagöz, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Arslantaş, Prof. Dr. Kamil Çolak ve Prof. Dr. Rifat Edizkan ile çok sayıda davetlinin katılımlarıyla gerçekleşen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 2021 Yılı Ödülleri Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen takdim töreni ile sahiplerini buldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak’ın açılış konuşması ile başlayan ödül töreni çeşitli dallarda ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından TRT Ankara Radyosu Türk Halk Müziği sanatçılarının sunduğu konser ile sona erdi

 

ESOGÜ Ödülleri her yıl, Üniversitemiz Senatosu tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde görev yapan akademik ve idari personel ile lisansüstü öğrencilerin ve üniversite dışındaki kurum ve kuruluşlar ile kişilerin çalışmalarında göstermiş oldukları başarı ve hizmetlerin değerlendirilmesi, performanslarının artırılması ve çalışmalarının teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla veriliyor.