Esogü Turizm Fakültesi Yurtdışı Temasları Devam Ediyor
31.03.2022

Eskişehir Kırsal Turizmle Kalkınıyor Kapanış Etkinliği

Avrupa Birligi 2020 Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi, Eskişehir Valiliği AB Proje Ofisi, Sivrihisar Belediye Başkanlığı, Çifteler Belediye Başkanlığı ve Seyitgazi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ortaklığında gerçekleştirilen "KA104-87F07C59 Eskişehir Kırsal Turizmle Kalkınıyor" projesinin ikinci ve son hareketliliği ve eğitimi İspanya Cordoba’da gerçekleştirildi. Kırsal turizm kalkınması konusunda başarılı örnekleri İspanya’nın Cordoba, Granada, Malaga, Ronda ve Setenil bölgelerinde yerinde inceleyen proje ekibi, kapanış toplantısında son eğitime katılıp kırsal turizmi konusunda edindikler izlenimleri paylaştı.