21 Nisan 2019 tarihinde TÜYAP Eskişehir Gıda Fuarı kapsamında farklı klasmanlarda yemek yarışmaları düzenlendi. Üniversitelerin Gastronomi bölümlerinin katılımıyla gerçekleşen klasmanda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Yılmaz SEVER şefliğinde Turizm Fakültesi öğrencilerimiz de yarışmaya katıldı ve birçok ödül kazandı. Başta Öğr. Gör Yılmaz SEVER olmak üzere emeği geçen tüm öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
Öğrencilerimizin elde ettikleri ödüller şu şekilde:
• Murat DEMİRER - ÜNİVERSİTELER ARASI KLASMAN BİRİNCİSİ
• Ahmet Fuat ATICI – GÜMÜŞ MADALYA
• Burak ÇAKAR – GÜMÜŞ MADALYA
• Yüksel SİVAS – GÜMÜŞ MADALYA
• Gamze SÜS – GÜMÜŞ MADALYA
• Fatmanur OYMAK – GÜMÜŞ MADALYA
• Rümeysa ALTUNDEPE – GÜMÜŞ MADALYA
• Yiğit Alp YILMAZ – BRONZ MADALYA
• Derya AKGÜNGÖR – BRONZ MADALYA
• İlayda ALPTÜRKAN – BRONZ MADALYA
• İsmail AYVALI – BRONZ MADALYA