Eskişehir'de Alternatif Turizm Paneli
21.04.2014

15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında  fakültemizce düzenlenen Eskişehir'de Alternatif Turizm konulu panel  Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Sayın Yaşar Sarı'nın yöneticiliğinde ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl Tekin Konferans Salonunda gerçekleşti. Panele Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Sayın Cihan Seçilmiş, Araştırmacı Yazar Sayın Gürcan Banger ve ESOGÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Mahmudiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sayın Hakan Çalışkan konuşmacı olarak katıldılar.

Sunumunda Alternatif Turizm kavramından ve çeşitlerinden bahseden Sayın Seçilmiş'in ardından, Sayın Banger Eskişehir'de alternatif turizm olanaklarını anlatarak, şehirde bir turizm kümelenmesinin oluşturulması gerekliliğine vurgu yaptı. Katılımcıların ilgi ile izlediği panelin son konuşmacısı, aynı zamanda ESOGÜ Dağcılık Kulubü akademik danışmanlığını yürüten Sayın Çalışkan, bir alternatif turizm çeşidi olan doğa yürüyüşleri hakkında bilgi verdikten sonra katılımcılarla doğadaki deneyimlerini paylaştı.