Ulusal ve Yerel Basındayız
21.11.2023

Rerural Projesinin kapanış etkinliği olan Uluslararası Odak Grup Çalışması Ulusal ve Yerel Basında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) koordinatörlüğünde Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Sarı'nın yürütücülüğünü yaptığı Rerural projesinin kapanış etkinliği olan Uluslararası Odak Grup Çalışması etkinliği 100 kişinin katılımı ile başladı. Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Rerural projesinin kapanış etkinliği 20 Kasım 2023 tarihinde başladı. Etkinliğe Polonya, Slovakya ve Türkiye’den farklı kurum temsilcileri ve gençler katılım sağladı. 24 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek etkinlikte grup çalışmaları, saha çalışmaları ve faaliyetler gerçekleştirilecek.

İhlas Haber Ajansı

Esgazete