Kariyer Günü Etkinliği
8.03.2022

Öğrencilerimize İş Staj ve Kariyer İmkanları

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak küresel salgın sonrası ilk kariyer günü etkinliğimizi öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Etkinlik boyunca ilk olarak Eskişehir turizminin önemli temsilcilerini ağırladık. Bu oturumda Modernity Otel Genel Müdürü Hakkı GÖK ile Ufkunes Seyahat Acentesi sahibi ve SKAL Eskişehir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk ÖZKARATAY sektörel deneyimlerini ve geleceğe dair beklentilerini öğrencilerimizle paylaştı. Etkinliğimizin ikinci oturumunda ise tatilbudur.com bölge hizmetleri müdürü Caner DELİKTAŞ ile Ege Akdeniz Bölge Sorumlusu Murat KAYAOĞLU öğrencilerimize firmalarının iş ve staj imkanlarına yönelik bilgiler verdi. Son olarak TUI İnsan Kaynakları Direktörü Satı Murat DEMİRER ve TUI İnsan Kaynakları Müdürü Zekayi ÖZDEMİR fakültemiz ile TUI arasında imzalanan protokolü öğrencilerimize tanıtarak öğrencilerimizin faydalanabileceği iş ve kariyer imkanlarına yönelik bilgiler verdi.