Arş. Gör. Yasin Emre OĞUZ

Yıl

Lisans Turizm İşletmeciliği ve Otel Yönetimi Trakya Üniversitesi

2013

Yüksek Lisans  Turizm İşletmeciliği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Devam ediyor

1)  Akademik Ünvanlar
Araştırma Görevlisi    2014-

2)  Yönetilen, destek olunan Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri

2.1 Yüksek Lisans

2.2 Doktora tezleri

3)   Yayınlar

3.1 Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler

3.2 Uluslar arası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında  (Proceedings) Basılan Bildiriler

Oğuz, Y.E. “Hostellere Yönelik Algının Belirlenmesi: Eskişehir Örneği” , I. Euroasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators 28-30 Masıys 2015 Konya, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi, Bildiri Kitabı Vol. II, ss.693-702.

Demirci, B., Timur, B., Yılmazdoğan, O.C. ve Oğuz. Y.E. “Yerli Turistlerin Yöresel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Gelecek Niyetleri Üzerine Etkisi: Eskişehir Örneği” , 1. Uluslarası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu 19-21 Kasım 2015 Kastamonu, Bildiri Kitabı, ss.816-826.

3.3 Yazılan Ulusal/Uluslararası Kitaplar

3.4 Yazılan Ulusal/Uluslar arası Kitaplardaki Bölümler

3.5 Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler

3.6 Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler

3.7 Diğer Yayınlar

4) Projeler

4.1 Uluslararası Projeler

4.2 Ulusal Projeler

Oğuz, Y.E. (Araştırmacı) “2023 Stratejik Hedefleri İçin Stratejik Sektör Turizmde Ortak Akıl” , Rahman Temizkan ( Proje Koordinatörü ), 2015.

Sarı, Y. (Proje Koordinatörü) ve Oğuz, Y.E. (Araştırmacı) “Nispi Döviz Kurlarının Turizm Talebine Etkisi Üzerine Karşılaştırmalı Bir Analiz” , Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Proje Birimi: Başlangıç: 11.12.2015 (devam ediyor)

5) İdari Görevler

6) Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler