TR | EN
Eskişehir Odunpazarı Bölgesi Ev Pansiyonculuğu Eğitimi Girişimcilik Sertifikası Töreni
9.12.2015
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi ve KOSGEB Eskişehir İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği verilen girişimcilik eğitimine katılan ve girişimcilik sertifikası almaya hak kazanan adaylara sertifikaları Prof. Dr. Fazıl TEKİN Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte düzenlenen bir törenle verildi.

Doç. Dr. Mehmet KAŞLI’nın proje yürütücülüğünü yaptığı “Eskişehir Odunpazarı Bölgesi’nde Ev Pansiyonculuğu Araştırması ve Eğitimi” adlı bilimsel araştırma projesiyle yerel halka girişimcilik eğitimi verilmesi için KOSGEB’le protokol imzalandı ve eğitimler verildi. Yaptığı konuşmada verilen eğitimlerin yerel halkın ev pansiyonculuğuna yönelik farkındalığının arttırılmasındaki ve bu farkındalığın finansal yönden desteklenerek girişimciliğe dönüşebilmesindeki önemine vurgu yapan Doç. Dr. Mehmet KAŞLI, konuşmasını katılımcılara teşekkür ederek bitirdi.

Ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami ÜNLÜOĞLU konuşmalarını yaptı. Konuşmasında Eskişehir Odunpazarı Bölgesi’nde çocukluğunu geçirdiğine ve zaman içinde Odunpazarı’nın geçirdiği olumlu değişime vurgu yapan ÜNLÜOĞLU, girişimcilik sertifikası almaya hak kazanmış katılımcıların söz konusu sertifikayla hayallerini gerçeğe dönüştürmeye bir adım daha yaklaşmış bulunduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından katılımcılara girişimcilik sertifikaları Prof. Dr. İlhami ÜNLÜOĞLU, Doç. Dr. Yaşar SARI ve Doç. Dr. Mehmet KAŞLI başta olmak üzere Turizm Fakültesi öğretim üyeleri tarafından verildi.