Mezunlarımızı Uğurladık...
3.07.2017

Turizm Fakültesi Mezunları’nın Mutlu Günü!

Turizm Fakültesi 2017 yılı mezunlarını, 30 Haziran 2017 tarihinde, Üniversitemiz Stadyumu’nda düzenlenen törenle uğurladı. Üniversitemiz Stadyumu’nda gerçekleştirilen törende diğer ESOGÜ fakülteleri de yer aldı. Açılış konuşmaları ve meslek yeminlerinin ardından dereceye giren öğrencilere belgeleri verildi. 2016-2017 eğitim öğretim yılı Turizm Fakültesi dereceye giren öğrencilerimiz birinci öğretimde sırasıyla Majd Tayara, Vedia Erol, Uğur Pekgöz, Natig Dadaşov ikinci öğretimde Tuğçe Gönültaşı, Senem Ancın, Elif Tumba oldu. Daha sonra diğer mezun öğrencilerimize de mezuniyet belgeleri verildi. Törenin son bölümünde Mithat Körler konseri ile artan mezuniyet coşkusu, keplerin topluca havaya atılmasıyla devam etti.