Turizm Fakültesi EMITT 2017'de
1.02.2017

Üniversitemiz Turizm Fakültesi, İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenen, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm buluşması niteliğindeki “21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2017)”na katıldı.

Turizm Fakültesi’nden yapılan açıklamada ulusal ve uluslararası çok sayıda turizm sektörü profesyonelinin katılımının gerçekleştiği fuarda, yapılacak görüşmelerle yeni işbirlikleri kurma ve mevcut ilişkileri kuvvetlendirmenin amaçlandığı belirtildi. Fuarda acenteler, oteller, sektör temsilcileri, turizm akademisyenleri ve kamu kurum temsilcileriyle görüşülerek; Turizm Fakültesi’nin, uygulama otelinin ve fakültece düzenlenen sektör-üniversite buluşması etkinliğinin tanıtımlarının yapıldığı ifade edildi. Ayrıca alanlarında uzman konuşmacıların sunumlarına ve söyleşilerine iştirak edildiği ve farklı ülkelerden gelen sektör temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunulduğu belirtildi.