Fakültemiz EMITT 2016'da Stand Açtı!
28.01.2016

Fakültemiz, İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28 Ocak 2016 Perşembe günü açılışı yapılan ve 31 Ocak 2016 Pazar günü sona eren, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük, dünyanın beşinci büyük fuarı niteliğindeki “20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”na (EMITT 2016) katıldı.

Ulusal ve  uluslararası çok sayıda turizm sektörü profesyonelinin katılımının gerçekleştiği fuarda, 2016 yılında hizmete girecek olan ESOGÜ Turizm Fakültesi Eğitim ve Uygulama Oteli ile Öğrenci Konukevi de tanıtıldı. EMITT 2016’da otel ve konukevi tanıtımının yanında bu yıl 03-04 Mart 2016 tarihlerinde ESOGÜ Meşelik Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan “3. Turizm Sektörü - Üniversite Buluşmaları” etkinliğinin tanıtımı da yapıldı.

EMITT 2016 organizatörü ITE Türkiye Proje Müdürü Aslıhan Özer tarafından, Üniversitemiz Turizm Fakültesi'nin fuara katılımından dolayı Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yaşar Sarı'ya plaket takdim edildi.

Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. S. Pınar Temizkan da Aslıhan Özer'e Üniversitemiz anı tabağını takdim etti.