Doğada Yaşam ve Temel Beceriler Toplantısı
21.04.2014

15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında  fakültemizce düzenlenen Eskişehirde Alternatif Turizm konulu panelin ardından alternatif bir turizm çeşidi olarak doğa yürüyüşlerine katılmak isteyenlere yönelik Doğada Yaşam ve Temel Beceriler konulu bir bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

ESOGÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi, Mahmudiye Meslek Yüksekokulu Müdürü ve aynı zamanda ESOGÜ Dağcılık Kulubü akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Sayın Hakan Çalışkan katılımcılara doğada yanlarında bulundurmaları gereken ekipmanlardan, giyeceklerden ve yiyeceklerden bahsedip, doğada hayatlarını devam ettirebilmeleri için gerekli temel bilgileri verdi. Karşılaşılabilecek sorunlarla nasıl baş edileceğini de anlatan Sayın Çalışkan aynı zamanda zehirli hayvanları tanıma ve onlardan korunma konularında katılımcıları bilgilendirdi.