Frig Yolu Doğa Yürüyüşü
19.04.2014

15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında fakültemiz ve Eskişehir Valiliği işbirliğince düzenlenen ve etkinliklerimizin sonuncusu olan Frig Yolu Doğa Yürüyüşü 19 Nisan Cumartesi günü  gerçekleşti. Yürüyüşün başlangıç noktası olan Çukurca Köyü'ndeki Kral Midas Müzesi gezildikten sonra yaklaşık 6 km. lik parkur 120 dakikada yüründü. Yürüyüş, Gerdek Kaya-Küçük Yazılıkaya-Büyük Yazılıkaya güzergahında gerçekleşti. Deneyimli rehberlerin anlatımlarıyla devam eden doğa yürüyüşü sonrasında öğrencilerimize ve tüm yürüyüş ekibine  Yazılıkaya Köyü'nde müzik dinletisi eşliğinde öğle yemeği ikram edildi.

Dönüş yolunda Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde, 150 metre yüksekliğinde Üçler Tepesi'nin doğuya bakan yamaçları üzerinde bulunan Seyyit Battal Gazi Külliyesi ziyaret edildi.