"İlçenin Kapılarını Turizme Aç" Projesi Kapanış Programı
19.04.2019

BEBKA Teknik Destek kapsamında kabul edilmiş olan Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ait "İlçenin Kapılarını Turizme Aç" konulu projenin kapanış programı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirildi.
Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Şennur AZADE İle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Can YILMAZDOĞAN'ın konuşmaları ile başladı. Sayın AZADE konuşmasında "Eskişehir'deki hafta içi turizm hareketliliğini arttırmak ve Eskişehir'in ilçelerinin de turizmle bütünleşmesi hedefiyle gerçekleştirilen bu projenin istediğimiz sonuçları vermesini umuyoruz" vurgularken, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Can YILMAZDOĞAN "Eğiticilere bir katkı sağlaması amacıyla verdiğimiz bu eğitimlerin, onların bilgi ve tecrübeleriyle birleşip Eskişehir Turizmine fayda üretmesini umuyoruz'' ifadesinde bulundu.  Program, katılımcıların sertifikalarını almaları ve toplu hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.