Panel "Eskişehir'in Kırsal Turizm Potansiyeli ve Ekoköyler"
18.04.2018

Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında 17 Nisan 2018 tarihinde ESOGÜ Turizm Fakültesi Çok Amaçlı Salonda "Eskişehir'in Kırsal Turizm Potansiyeli ve Ekoköyler" konulu panel gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü ESOGÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yaşar SARI'nın yaptığı panele Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Ozan AKSÖZ ve Bilecik Gölpazarı Kurşunlu Köyü Ekoköy Uygulayıcısı Bedriye BERBER ENGİN konuşmacı olarak katıldılar. Öğrencilerimizin ilgiyle takip ettiği panelde sayın AKSÖZ kırsal turizm hakkında bilgiler verdi ve konuyla ilgili Eskişehir ve ilçelerinin potansiyellerini anlattı. Sonrasında Bedriye BERBER ENGİN "Başarı sadece hayallerde" diyerek çıktığı yolda; ekoköy uygulamasının başlangıcını, sonrasını ve Kurşunlu Köyü kadınlarının turizm alanındaki başarı hikayesini anlattı. Panel teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.