TR | EN
Eğitim "Otel İşletmelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği"
14.03.2018
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin düzenlediği, ‘Otel İşletmelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği’ konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. Turizm Fakültesi Çok Amaçlı Salonunda 14 Mart 2018 tarihinde düzenlenen eğitim seminerinde, ESOGÜ İş Sağlığı ve Güvenliği koordinatör yardımcısı Derya ÖZKAR konuşmacı olarak katıldı.

Fakültemize bağlı ESOGÜ Otel'inde staj yapan öğrencilerimiz için iş sağlığı ve güvenliği eğitiminin gerekliliğine dikkat çeken ÖZKAR, işveren tarafının da yükümlü olduğunu ifade etti. İş kazaları hakkında ayrıntılı bilgi veren Özkar, kişilerin bireysel anlamda yükümlülüklerine, işverenlerin yapması gereken prosedürlere değindi. Öğrencilerimize konuyla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Eğitim seminerinden sonra ESOGÜ Otel'de gerçekleşmiş olan talihsiz yangın kazasında büyümeden müdahele eden öğrencimiz Murat Demirer'e fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Saadet Pınar Temizkan teşekkür belgesi ve dekanlık hediyesini takdim etti. ESOGÜ Otel adına hediyelerini ESOGÜ Otel müdürü Özlem Kartopu takdim etti. Olay sonrası ESOGÜ Otel'in faaliyetlerinin devam etmesine destek olan öğrencilerimiz Ravan Mamedov, Melike Aksoy, Vugar Alasgarov, Mehmet Can İçer, Mehmet Erdoğan, Hasan Hüseyin Ünsal, Canan Gündoğan, Gülce Hüray Şener, Batuhan Tuncel, Baran Mert Koç, Halil Coda ve Hüseyin Değirmenci'ye teşekkür belgeleri takdim edilmesiyle eğitim semineri sona erdi.